maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kuulumisia


Treenit ovat sujuneet Hepun kanssa pääasiassa mukavasti viime aikoina. Se on ollut välillä suorastaan liiankin pirteä ja työnteko on maistunut hyvin. Jotta treenit eivät alkaisikaan kyllästyttää, on Heppu saanut tehdä aina kaksi tehokasta päivää putkeen töitä, ja sen jälkeen olen pitänyt sillä pari löysempää päivää. Kevyinä päivinä Heppu on päässyt mm. hyppäämään pikkuesteitä ja "maastoilemaan" tallia kiertävälle vanhalle ravureiden harjoitusradalle.


Yksin ratsastaessani olen nyt työskennellyt aika lailla saman kaavan mukaan joka kerta; alkuverryttelynä matalahkolla kaulalla väistöjä ja vastalaukkoja, sen jälkeen eri muotojen välillä vaihdellen varsinainen treeni ja sitten taas loppuverryttely samalla tavalla kuin alussakin.

Ratsastuskuvat Nipsun valmennuksesta 11.6. © Nea Id


Takaosakäännökset ovat olleet meille hankalia, mutta niiden suhteen alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä, vaikka täyden kympin takariin onkin vielä melkoisesti matkaa... Takareiden lisäksi olen tehnyt lähinnä siirtymisiä ravin ja laukan sisällä sekä laukanvaihtoja. Vaihdot saavat nyt jäädä hetkeksi kypsymään meidän molempien takaraivoon, kun pieni luova tauko kisojen suhteen alkaa olla ohi.

© Nea Id

Viime viikolla torstaina oli normaalisti treenit Hyyppärässä Riitan luona. Siellä jumppasimme alkuun Heppua väistöillä ja vastalaukoilla matalassa muodossa. Lopuksi katsottiin myös vähän vaihtoja. Vasemmalta oikealle tulee pääasiassa puhtaita vaihtoja, mutta vaihdoissa oikealta vasemmalle on vielä työmaata.

© Nea Id

Blogin uudesta ulkoasusta kiitokset Iiris Pääkköselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti