lauantai 25. heinäkuuta 2015

Aulanko 25.7.

Tänään käytiin Aulangolla ratsastamassa kilpailujen ulkopuolisena Helppo A:4, kun se olisi seuraavana edessä Koivumäellä 9.8. Silloin on Junioricupin viimeinen osakilpailu, joten pieni rataharjoitus tähän väliin teki oikein hyvää.

Kaikki kuvat © Heidi. Kiitos!

Verryttelyyn varasin reilun 30 minuuttia. Melkein tuplasti pidemmän ajan siis, mitä yleensä varaan varsinaiseen verryttelyyn. Tänään se ei ainakaan ollut yhtään liikaa. Siinä ajassa ehdin saada Hepun hyvin hereille ja teräväksi, mutta ehdin myös työstää sitä sen verran herättelyn jälkeen, ettei se ollut niin pinkeänä kuin esimerkiksi viimeksi Mäntyharjulla.  

Radalla oli hyviä ja onnistuneita pätkiä, mutta myös muutamia aika kalliita kommunikaatiokatkoksia. Pystyin kuitenkin ratsastamaan koko radan ajatuksella ja hevoseen vaikuttaen, joten hyvä korjaus viime kilpailuille, missä Heppu pääsi vähän kipittämään. Tämän päiväisellä radalla saatiin 64,107%, joten nyt kovasti treeniä, että onnistuttaisiin tekemään sitten Koivumäellä samanlainen rata ilman muutamia harmillisia väärinkäsityksiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti