perjantai 3. heinäkuuta 2015

Eiliset treenit Hyyppärässä

Eilen oli viimeiset kunnon treenit ennen sunnuntain kilpailuja. Heppu oli yllättävän reippaana hellelukemista huolimatta, ei kuitenkaan niin hyvä kuin mitä se nyt on viime aikoina ollut. Varsinkin alkuun itselläkin oli tukala olo, joten ei ihme ettei Heppukaan ollut ihan parhaimmillaan. Taas tuli kuitenkin mukavia pätkiä, vaikka ne vau-fiilikset jäivätkin tällä kertaa puuttumaan.

Kuvat videolta, missä mennään sunnuntain rataa läpi.

Aloitettiin laukassa tehtävällä, jossa lähdettiin kootussa laukassa tekemään lävistäjää. Sen jälkeen mentiin päädyn läpi vastalaukkaa, jonka jälkeen tuli taas lävistäjä tällä kertaa keskilaukassa. Aluksi Heppu olisi halunnut vetää itsensä pitkäksi varsinkin vastalaukassa ja keskilaukassa, mutta muutaman napakan huomautuksen jälkeen se alkoi kantaa itseään paremmin.


Ravissa tehtiin avoja, sulkuja ja pieniä keskiravipätkiä. Suluissa takaosa jäi helposti jälkeen, mutta se korjaantui kun ratsastin miljoona pidätettä ulko-ohjasta ja aloin saamaan ulkojalasta muunkin reaktion kuin hännänheilautuksen.


Loppuun katsottiin sunnuntain ohjelmaa (FEI:n CCI** -kenttäkilpailuohjelma). Ratsastettiin rata läpi ja sen jälkeen tehtiin vielä uudestaan ensimmäinen voltti ja avotaivutus, takarit sekä pysähdys - peruutus - laukannosto.

  
Pysähdys...
...peruutus...
...ja laukannosto.

Tänään Hepulla on kävelypäivä ja lauantaina ratsastan sen lyhyesti ja tehokkaasti, lähinnä tsekaten, että se menee eteen ja tulee takaisin helposti. Sunnuntaina sitten kilpailut Kangasalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti