sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kangasala 5.7.

Tänään oltiin Kangasalla 3-tason kilpailuissa. Mentiin Hepun kanssa avoin helppo A, ohjelmana oli FEI:n CCI** -kenttäkilpailuohjelma 1998.

Ennen selkäännousua Heppu sai kävellä taluttaen pitkään, jotta pystyin pitämään varsinaisen verryttelyn lyhyenä ja tehokkaana. Verryttelyssä lähinnä tsekkasin, että Heppu lähtee jalasta eteen ja tulee helposti takaisin. Heti alusta asti H tuntui oikein reippaalta ja yhteistyöhaluiselta, joten radalle lähdin luottavaisin mielin.

Rata menikin ihan mukavasti, yksi pieni väärinratsastus tuli peruutuksessa. Liikkeelle olisi pitänyt lähteä käynnin kautta laukassa, mutta nostin laukan suoraan peruutuksesta, joten siitä sitten -2 pistettä sen liikkeen osalta. Heppu kuitenkin liikkui omin jaloin eteen ja teki kuuliaisesti kaiken mitä pyysin, joten väärinratsastus ei pahemmin jäänyt kaivelemaan, kun muu ohjelma meni kutakuinkin putkeen. Ei kauden paras rata, mutta tasainen ja siisti.

Tuomareilla oli muutamia näkemyseroja meidän suorituksesta, mutta prosentit (C: 63,478%, M: 59,783%, yhteensä 61,630%) riittivät kuitenkin kuudenteen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti