sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Mäntyharju 19.7.

Tänään oli Mäntyharjulla Junnucupin osakilpailu, missä ohjelmana oli FEI:n Lasten joukkueohjelma.

Kaikki kuvat Junioricupin finaalista 2014 Mäntyharjulta.

Verryttelyssä Heppu oli alkuun tosi pinkeänä, melkein jopa vahva edestä. Ei mennyt kuitenkaan montaakaan kierrosta, kun se tuli oikein pehmeäksi ja kuuliaiseksi. Tein lähinnä erilaisia siirtymisiä ja muutaman keskiravin ja -laukan, mitkä tuntuivat satulaan oikein mallikkailta. Verkan perusteella odotin radalta aika paljon, mutta ei se sitten ihan niin onnellisesti mennytkään..


Rata sujui sinänsä ihan mukiin menevästi, mutta parannettavaa jäi. Heppu oli terävä ja hetkittäin vähän liikaakin menossa, mutta pysyi silti hanskassa. Tahti olisi saanut olla rauhallisempi, nyt askel ei ehtinyt oikeastaan jäädä viipymään ollenkaan. Muutama harmillinen rikko; vastalaukassa kompurointi, mistä seurasi epämääräinen vaihto ristilaukalle ja sekä keskiravissa että -laukassa oli alussa pientä takkuilua, kun Heppu olisi mennyt kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin.


Silti prosentit 60,778% olivat kyllä melkoinen yllätys ja pettymys, ei se niin huonolta selkään tuntunut eikä kuulemma näyttänytkään. Huonommillakin radoilla ollaan päästy parempiin prosentteihin, mutta tällä kertaa sitten näin. Turha kuitenkaan jäädä jossittelemaan, nyt lisää treeniä ja seuraavissa kisoissa sitten toivottavasti paremmalla menestyksellä. Nyt oltiin 19 lähtijän joukossa kahdeksansia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti