keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Puolipidätteet työn alle

Kilpailujen jälkeen Heppu sai pari päivää palautella maastokävelyiden ja reippaan laukan merkeissä, mutta nyt on palattu takaisin treenien pariin, kun meillä oli poikkeuksellisesti jo tänään tunti Hyyppärässä.

Kuvat Mäntyharjulta 19.7.

Heppu oli oikein pirteä ja teki reippaasti hommia. Ihan viime aikoina Hepun eteenpäinpyrkimys on kehittynyt sille mallille, että tänään voitiin ensimmäisen kerran työskennellä oikeaoppisten puolipidätteiden parissa. Aiemmin se on ollut liian hidas ja pohkeen takana, joten sen kanssa on pitänyt keskittyä suurennuslasin kanssa lähinnä siihen, että se liikkuu pohkeen edessä. Nyt on siis paljon työmaata edessä, että se oppii, ettei puolipidäte tarkoita liikkeen sammumista ja hidastamista vaan sitä, että liikkeeseen pitäisi tulla enemmän energiaa ja takajalkojen tulla vatsan alle. Kun se saadaan toimimaan, päästään taas yksi pykälä eteenpäin.


Loppuviikko jatketaan itsenäisesti treenaillen. Lauantaina tiedossa on rataharjoitus Aulangolla. Käydään siellä ratsastamassa seuraavien kilpailuiden rata läpi (Helppo A:4) ja hankkimassa lisää rutiinia, sitä kun tuskin voi koskaan olla liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti