perjantai 28. elokuuta 2015

Jesjesjes!

Tässä pientä tilannepäivitystä meidän valmistautumisesta Iisalmen reissuun. Yritän saada läppärin mukaan, niin pystyn sitten kirjoittelemaan meidän kilpailutunnelmista sieltä käsin.

Heppu on ollut oikeastaan koko viikon oikein hyvä ratsastaa, mutta eilisessä valmennuksessa Hyyppärässä se oli suorastaan super! Heti alusta asti se oli pehmeä, energinen ja nopea reaktioissaan. Ennen kaikkea se todellakin yritti parhaansa, ja antoi itsestään jos ei nyt ihan 100 prosenttia, niin ainakin 85. Ensin verryttelimme sen kuin kilpailuissa muutamilla tehtävillä, jotka osoittautuivat oikein passeleiksi meille. Sen jälkeen ratsastin ehkä elämäni parhaan radan, vaikka sekaan sattuikin yksi villiintyminen. Valmentajakin kehui Heppua paljon ja oli sitä mieltä, että valmennus todella oli yksi parhaista ikinä. Toistaiseksi siis vaikuttaa hyvältä, pidetään peukut pystyssä!

Kuva elokuun alkupuolelta.

Tänään illalla on ohjelmassa kävelytystä, Hepun ja varusteiden pesua, klippauksen viimeistely sekä tietenkin pakkaamista. Lauantaina Heppu ehtii varmaankin käydä syömässä aamuheinät tarhassa, ennen kuin lähdemme ajamaan. Kisapaikalla ja tallilla, missä Heppu yöpyy, on välimatkaa muutama kilometri, joten saa nähdä, mihin aikaan pääsen lauantaina kisapaikalle tekemään kevyen ratsastuksen. Startti meillä on sunnuntaiaamuna noin kymmenen aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti