sunnuntai 13. syyskuuta 2015

ESRA:n aluejoukkuemestaruudet, Renko 13.9.

Tänään meidän naapuritallilla järjestettiin Etelä-Suomen aluejoukkuemestaruudet, kerrankin oli siis lyhyt matka kilpailemaan! Olimme mukana Hyvinkään Urheiluratsastajien joukkueessa ja menimme Hepun kanssa Helppo A:1.


Verryttelin vähän yli puoli tuntia, mikä oli tänään juuri sopiva aika Hepulle. Jo heti alkuun se tuntui pehmeältä ja super herkältä, mikä sitten ehkä vähän kostautuikin radalla, missä meillä oli hetkellisiä väärinymmärryksiä. Alkuun ratsastin sen matalalle kaulalle ja oikein rennoksi. Sen jälkeen kävin läpi takarit, raviväistöt ja pysähdykset sekä tein pienet pätkät keskiaskellajeja. Nyt viime aikoina olen huomannut toimivaksi tavaksi varata verryttelyyn vähän reilummin aikaa ja tehdä sitten lyhyissä pätkissä hommia niin, että Heppu saa aina välissä kävellä pitkin ohjin ja katsella ympärilleen.


Tuomareiden mukaan meidän rata oli siisti ja sisälsi kivoja pätkiä. Tahti ja keskiaskellajit nousivat taas esille asioina, joita täytyy tarkkailla ja harjoitella. Rata ei ollut omasta mielestänikään huono, mutta olisin voinut ratsastaa monta kohtaa paremminkin. Heppu oli tänään myös tavallista herkempi istunnalle, ja se aiheuttikin muutamia töksähtäviä siirtymisiä ja muita pieniä rikkeitä. Prosentteja saimme 62,885 (C: 62,308% H: 64,165% M: 61,731%) ja olimme luokassamme kuudensia viidentoista ratsukon joukossa.


Meidän joukkue, jossa meidän lisäksi olivat Kiia Kuosa ja Die Welt sekä Ella Paloheimo ja Backwoods Zahara, sai lopulta pronssia!Backwoods-ponien kaverikuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti