perjantai 2. lokakuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Tämän viikon Heppu on saanut ottaa aika kevyesti, kun viikonloppuna on edessä aluekatsastus Keisarinmäellä. Eilen olimme silti Hyyppärässä valmennuksessa, mutta sielläkin teimme vähän kevyemmin kuin yleensä.

Viime viikon valmennuksessa teimme tehtävää, joka on osoittautunut tosi hyväksi meille. Ratsastan ravissa tai laukassa ympyrällä. Ensin varmistan sisäkyljen ja asetuksen pehmeyden myötäämällä ulko-ohjasta kunnolla ja sen jälkeen ulko-ohjan pidätteillä pyydän Heppua kokoamaan. Ei siis millään tavalla mutkikas harjoitus, ihan perustyöskentelyä vain, mutta tässä saan Hepun pysymään rentona ja kevyenä avuille, kun kokoaminen tapahtuu pelkillä ulko-ohjan pidätteillä. Kokoamisen jälkeen myödätään taas ulko-ohjasta, tarkistetaan asetus sekä sisäkylki ja Heppu saa venyttää itseään alas ennen uutta kokoamista. 

Kankiakin on odoteltu, toivottavasti ne ensi viikon aikana tulevat, että päästään totuttelemaan niihin. Itse asiassa ne ehtivät jo yhden kerran tulla ja päätyä päähänkin asti pieneksi hetkeksi, mutta olivat sitten sen verran isot, että ne piti vaihtaa pienempään kokoon. 

Viikonlopun aikana kirjoittelen valmiiksi postauksen tämän vuotisista kilpailuista ja muusta asiaan liittyvästä. Myös aluekatsastuksesta tulee varmasti juttua, joten kannattaa pysyä kuulolla! :)

13.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti