sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vaaleanpunaista ja harmaata

Meillä on mennyt Hepun kanssa viime aikoina melkoisen vaihtelevasti. Ensin oli kausi, jolloin kaikki sujui ja treenaaminen oli pelkkää vaaleanpunaisten pilvien päällä liihottelua ja ruusuilla tanssimista. Pääsimme harjoittelemaan jopa vähän piaffea Riitan opastuksessa. Meidän ensimmäisistä askelista löytyy muuten videopätkä Instagramista, sen pitäisi näkyä myös tuossa blogin sivupalkissa. Kankisuitsiinkin on totuteltu. Heppu ei reagoinut niihin oikeastaan ollenkaan, kunhan oli vain tyytyväinen saadessaan tavallista enemmän sokeria. Se oli tosi hyvä juttu, sillä Hepun tuntien se olisi myös voinut kehittää niistä jonkin elämää suuremman numeron...

Ruusuilla tanssimiselle tuli kuitenkin loppu viime viikonloppuna ja tämä viikko onkin mennyt vaaleanpunaisen sijaan melkoisen harmaissa sävyissä. Meidän pitäisi päästä kehittämään voimaa Hepulle kokoamalla sitä enemmän kuin aiemmin, mutta se ei ole tällä hetkellä fiksua, kun mikään ei ota sujuakseen. Olen sitten palannut useamman askeleen taaksepäin ja keskittynyt vain perusasioihin; siihen että Heppu taipuu, menee jalasta eteen ja tulee kevyesti takaisin. 

Vaikka viikon aikana tilanne on mennytkin hiukan paremmaksi, päätin, että ensi viikon Heppu saa ottaa kevyesti maastoilun merkeissä. Maanantaina sillä on myös hieronta, joten toivottavasti sekin auttaa tilanteen purkamisessa. Parempi viheltää peli poikki ja etsiä rauhassa ratkaisu ongelmiin, kuin päivästä toiseen yrittää treenata ilman selvää kehitystä parempaan. Viime syksynä meillä oli itse asiassa samantapaisia mutkia matkassa, joten eiköhän tästä tälläkin kertaa selvitä kärsivällisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti