keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Klinikalle mars

Se siitä treenaamisesta sitten... Kolmisen viikkoa takaperin Heppu alkoi kiukutella ratsastaessa oikein kunnolla. Oireilu alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta, yhtäkkiä ratsastamisesta vaan ei tullut yhtään mitään. H kieltäytyi taipumasta ja peruutti apuja "karkuun". Nyt se on sitten liikkunut vain ohjasajaen ja maasta kävelyttäen klinikka-aikaa odotellessa.

Syy on kysymysmerkki, sitä ollaan menossa perjantaina selvittämään Teivoon klinikalle. Lauantaille Hepulle saatiin aika kiropraktikollekin, mutta sinne meneminen riippuu siitä, mitä klinikalla sanotaan. Heppua on myös käynyt hoitamassa hieroja/fascia-terapeutti kahdesti ongelmien alettua. Ensimmäisellä kerralla Heppu oli tosi jumissa ja sen lantio oli vinossa. Toisella hoitokerralla se oli kuulemma jo vähän parempi, mutta edelleen oli ja jäikin vielä paljon hoidettavaa.

Tässä on arvailtu ja ihmetelty mistä tämä yhtäkkiä iski, ja miten Heppu on mennyt niin jumiin säännöllisestä hieronnasta ja muusta lihashuollosta huolimatta. Toivottavasti klinikalla löydetään selitys ja apu ongelmaan, pidetään peukut pystyssä!

Erkylässä 8.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti