perjantai 26. helmikuuta 2016

Uskaltaisikohan jo huokaista helpotuksesta?

Ehkä uskallan tehdä niin ja kirjoittaa tänne, että Heppu alkaa palailla normaalin treenin pariin. Alkuun se on aina vähän kankea, mutta pitkien alkukäyntejen ja huolellisen verryttelyn jälkeen se tuntuu pienten pätkien ajan paremmalta kuin koskaan! Pätkät ovat todellakin lyhyitä, ihan vain muutamia askelia, mutta ne tuntuvat tässä kohtaa huippuhienoilta. Koko talvi on mennyt ongelmien kanssa painiessa, joten toivottavasti en nyt iloitse turhaan, vaan oikeasti pääsemme treenaamaan ja radoillekin jossain vaiheessa.

Vaikeinta on nyt malttaa mielensä. Tekisi jo mieli suunnitella kisakalenteria ja treenata, treenata ja vielä vähän lisää treenata, mutta edelleen täytyy edetä päivä kerrallaan ja kuunnella tarkkaan, missä kunnossa Heppu on.

 Viime viikonloppuna kiropraktikko Geert Meersseman oli taas käymässä tallillamme. Hepulla ei ole enää akuutteja vaivoja, mutta tietysti hoitoja on vielä hyvä jatkaa tarpeen mukaan. Maanantaina kävi myös hieroja/fascia-terapeutti, joka myös sanoi Hepun olevan jo parempi. Sisäreisissä ja vatsalihaksissa oli kireyksiä, mutta mitään hälyttävää ei tullut ilmi.

Heppu sai postia Horse Balancelta.

Palataan asiaan, toivottavasti saisin seuraavalla kerralla jo kirjoittaa kunnon treenipostauksen..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti