keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uusia tuulia tulossa

Maaliskuu Hepun kanssa on mennyt jo varsin toiveikkaissa merkeissä. Se on ollut muutaman kerran ihan uskomattoman hieno ratsastaessa! Etenkin raviin on tullut hurjasti lisää uusia vaihteita, laukka on vielä vaikeampaa johtuen selän jumeista. Kaikista ihaninta on ollut huomata, että se alkaa vihdon liikkua taas innokkaasti korvat hörössä, joten ilmeisesti selän tilanne on menossa hitaasti mutta varmasti paremmaksi.

Pari viikkoa sitten Hepulla oli aika Vihtiin kiropraktikolle, kun Dr. Sybil Moffatt oli siellä hoitamassa hevosia. Hän sanoi ongelman olevan vasemmalla ristiselän alueella, missä on lihasjumeja. Ne säteilevät myös alas vasempaan takajalkaan, joka silloin klinikallakin piikitettiin takapolvesta, ja joka on aina ollut vähän hidas toimimaan. Saimme hyvät venyttelyohjeet ja lisäksi kehotuksen käyttää paljon puomeja ja kavaletteja treenissä, sillä ne parantavat selän liikkuvuutta, sekä tietysti antaa aikaa Hepulle.


Sitten niihin uusiin tuuliin.. Perjantaina haemme kotiin kauan odotetun uuden tyypin, joten kannattaa pysyä kuulolla! Lisää infoa tästä sitten viikonloppuna. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti