torstai 30. kesäkuuta 2016

Kisakuulumisia

Elvis on ehtinyt viime postauksen jälkeen käydä kolmet kilpailut. Neljännetkin (Laakso 22.5.) oli merkitty kalenteriin, mutta edellispäivänä putosin Elvikseltä ja käteni otti sen verran osumaa, ettei sillä sitten kisoihin lähdetty kun sormet eivät taipuneet.. Se oli varsin harmiton ja turha muksahdus, Elvis kääntyi salamannopeasti kesken ravisulun ympäri ja jatkoimme kirjaimellisesti eri suuntiin: minä suunnittelemaani reittiä eteenpäin ja Elvis vastakkaiseen suuntaan villiä laukkaa tallille. Ratsastin kyllä tippumisen jälkeen ja seuraavana päivänäkin kävin keventelemässä käsi tiukasti paketoituna, mutta kilpailut oli jätettävä väliin.


Tampereen kilpailuissa 28.-29.5. osallistuimme junioreiden PM-katsastusluokkiin. Lauantaina Elvis oli verryttelyssä hyvä, mutta radalla se esitti veikeitä pukkisarjoja ja sinkoili. Sunnuntaina se sitten olikin jo väsynyt, mutta saimme sentään melko ehjän radan, vaikka siellä olikin seassa muutama rikko tasapainon menettämisen takia. Oli kuitenkin positiivista, ettei lauantain riehuminen jatkunut enää sunnuntaina.


Hämeenlinnassa 12.6. ohjelmana oli junioreiden esiohjelma. Siellä verryttely oli ajoittain melkoista sinkoilua ja keulimista, mutta radalla Elvis pysyi pöksyissään. Muutama harmillinen horjuminen ja niiden seurauksena ylimääräiset vaihdot, enkä saanut Elvistä tarpeeksi kootuksi, mutta rata oli jo parempi kuin edelliset.


Kaarinassa 19.6. ohjelma oli sama kuin Hämeenlinnassakin. Elvis tuntui verryttelyssä hyvältä, se oli rento ja kanssani "samalla puolella". Verryttelyssä sovimme valmentajan kanssa, että yritän pitää radalla niskan vähän matalampana, jotta Elvis pysyisi paremmin avuilla ja rentona. Radalla se tuli etenkin laukkaohjelmassa hiukan hitaaksi, mutta sain sen korjattua takaisin pohkeen eteen. Saimme jo ihan kelvolliset prosentit 63,309 ja olimme ensimmäiset ei-sijoittuneet. Vielä tarvitaan hurjasti lisää treeniä ja rutiinia, mutta suunta on jo oikea!


Seuraavat kilpailut ovat 10.7. Kangasalla Parvelassa. Elviksen on tarkoitus mennä siellä avoin vaativa B. Siellä on myös helppo A, jonka ajattelin sopivan Hepulle ensimmäiseksi ohjelmaksi pienen paussin jälkeen, joten Heppukin pääsee vihdoin korkkaamaan kisakauden!


Kaikki postauksen kuvat ovat Kaarinan kilpailuista. Niistä isot kiitokset Krista Moisiolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti